מתכון עוגת גבינה מפוארת | השף הלבן

עוגת גבינה מפוארת

עוגת גבינה מהודרת בשלוש שכבות

מאת: עוז שובל
חלבי סוג מתכון
60 דק זמן הכנה
קשה רמת מיומנות
עוגת גבינה מפוארת

המרכיבים ל 12 מנות:

הטורט:
  • 7 ביצים מופרדות
  • 7 כפות סוכר
  • 7 כפות קמח רגיל, לא גדוש
השכבה השנייה:
  • 2 יחידות שמנת מתוקה
  • 2 כוסות חלב
  • 2 אינסטנט פודינג וניל
  • 2 גביעי גבינה לבנה
  • 1 קופסה אננס משומר
השכבה השלישית:
  • מיץ מקופסת האננס
  • ¼ כוס מים
  • 2 כפות סוכר
  • 1/4 1 כפות קורנפלור

הוראות הכנה:

  • 01.

    להכנת הטורט:

  • 02.

     מקציפים את החלבונים עם הסוכר, עד לקבלת קצף יציב ונוקשה ומוסיפים את הקמח בתנועות עטיפה.

  • 03.

     אופים בחום בינוני, עד להזהבה להכנת השכבה השנייה:

  • 04.

    מקציפים את השמנת המתוקה, החלב והאינסטנט פודינג.

  • 05.

    כשמסמיך, מוסיפים את הגבינה וממשיכים להקציף, עד לקבלת קצפת אחידה.

  • 06.

    שופכים ע"ג הטורט האפוי ומסדרים אננס משומר מלמעלה. להכנת השכבה השלישית:

  • 07.

    מבשלים את המיץ המשומר, הסוכר והקורנפלור, עד לקבלת דייסה סמיכה. מסירים מהגז ושופכים ע"ג העוגה מלמעלה.

  • 08.

    מצננים במקרר.

הכנת? כאן מדרגים
(60)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.