עוגה עם גבינת מסקרפונה ודובדבנים | השף הלבן

מתכון לעוגת גבינה מסקרפונה עם דובדבנים

עוגה חגיגית לשבועות

מאת: ויקטוריה בוגס
חלבי סוג מתכון
עד 40 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
מתכון לעוגת גבינה מסקרפונה עם דובדבנים

המרכיבים ל10 מנות:

לבצק:
  • 3 ביצים
  • 150 גרם סוכר
  • 150 גרם קמח
לקרם:
  • 250 גרם שמנת מתוקה
  • 250 גרם גבינת מסקרפונה קולקשן
  • 150 גרם סוכר
בנוסף:
  • צנצנת דובדבנים חמוצים
  • 50 גרם שוקולד

הוראות הכנה:

  • 01.

     בסיס: מערבבים את הביצים עם סוכר בעזרת מערבל (מקציפים במשך 5-7 דקות).

    טיימר מופעל
    00:07:00
  • 02.

     מוסיפים קמח, מערבבים עם הכף שלא יהיה סמיך.

  • 03.

    שופכים את הבלילה לתבנית משומנת. שמים בתנור שמחומם מראש 180 מעלות.זמן האפייה בין 20 ל-25 דקות (לבדוק עם קיסם שלא יהיו פירורים).

    טיימר מופעל
    00:25:00
  • 04.

     את הבצק מרטיבים קצת בלפתן דובדבנים. שמים את הדובדבנים על הבצק (לבדוק חרצונים). 

  • 05.

    להכין קרם: שמנת מתוקה מערבבים עם סוכר. מוסיפים מסקרפונה.לערבב עם הכף.לשים קרם על הדובדבנים.שוקולד לגרד עם פומפייה ולפזר על העוגה.לשים את העוגה במקרר במשך 3-4 שעות.

הכנת? כאן מדרגים
(239)