עוגה עם גבינת מסקרפונה ודובדבנים | השף הלבן

מתכון לעוגת גבינה מסקרפונה עם דובדבנים

עוגה חגיגית לשבועות

מאת: ויקטוריה בוגס
חלבי סוג מתכון
עד 40 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
מתכון לעוגת גבינה מסקרפונה עם דובדבנים

המרכיבים ל 10 מנות:

לבצק:
  • 3 ביצים
  • 150 גרם סוכר
  • 150 גרם קמח
לקרם:
  • 250 גרם שמנת מתוקה
  • 250 גרם גבינת מסקרפונה קולקשן
  • 150 גרם סוכר
בנוסף:
  • צנצנת דובדבנים חמוצים
  • 50 גרם שוקולד

הוראות הכנה:

  • 01.

     בסיס: מערבבים את הביצים עם סוכר בעזרת מערבל (מקציפים במשך 5-7 דקות).

    טיימר מופעל
    00:07:00
  • 02.

     מוסיפים קמח, מערבבים עם הכף שלא יהיה סמיך.

  • 03.

    שופכים את הבלילה לתבנית משומנת. שמים בתנור שמחומם מראש 180 מעלות.זמן האפייה בין 20 ל-25 דקות (לבדוק עם קיסם שלא יהיו פירורים).

    טיימר מופעל
    00:25:00
  • 04.

     את הבצק מרטיבים קצת בלפתן דובדבנים. שמים את הדובדבנים על הבצק (לבדוק חרצונים). 

  • 05.

    להכין קרם: שמנת מתוקה מערבבים עם סוכר. מוסיפים מסקרפונה.לערבב עם הכף.לשים קרם על הדובדבנים.שוקולד לגרד עם פומפייה ולפזר על העוגה.לשים את העוגה במקרר במשך 3-4 שעות.

הכנת? כאן מדרגים
(239)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.