עוגת גבינה ותות שדה לפסח - מתכון מוצלח לעוגה נפלאה | השף הלבן

מתכון לעוגת גבינה ותות שדה לפסח

עוגת גבינה נפלאה ברוטב תותים מתוק וסמיך.

מאת: בני סיידא
חלבי סוג מתכון
עד 40 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
מתכון לעוגת גבינה ותות שדה לפסח

המרכיבים ל8 מנותתבנית קפיצית בקוטר 24 ס"מ:

  • 750 גרם גבינת תנובה 5% או 9%
  • 4 ביצים מופרדות
  • 3 כפות קמח תפוחי אדמה
  • 0.75 כוס סוכר
  • 5 כפות אינסטנט פודינג וניל
  • 1 גביע שמנת אורגינל 15%
  • שמנת מתוקה להקצפה 23% או 38% לקצפת מסדרת השף הלבן
  • 3 כפות סוכר
  • 2 סלסלות תותי שדה שטופים ומיובשים

הוראות הכנה:

  • 01.

    מחממים תנור לחום בינוני ( 180 מעלות), שמים בקערה גבינה חלמונים, קמח תפוחי אדמה, חצי כוס סוכר, פודינג וניל ושמנת אורגינל וטורפים היטב.

  • 02.

    מקציפים את החלבונים עם רבע כוס סוכר לקצף יציב ומקפלים לתערובת הגבינה.

  • 03.

    יוצקים לתבנית אופים כשעה עד שהעוגה מזהיבה. מוציאים מהתנור מעבירים סכין בין העוגה לדופן התבנית ומצננים.

  • 04.

    מקציפים את השמנת עם הסוכר לקצפת יציבה מצפים את העוגה בקצפת ומעטרים בתות שדה.

הכנת? כאן מדרגים
(307)