מתכון לעוגת גבינה ותות שדה לפסח
עוגת גבינה נפלאה ברוטב תותים מתוק וסמיך.
חלבי
סוג מתכון
עד 40 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות
המרכיבים ל8 מנותתבנית קפיצית בקוטר 24 ס"מ:
- 750 גרם גבינת תנובה 5% או 9%
- 4 ביצים מופרדות
- 3 כפות קמח תפוחי אדמה
- 0.75 כוס סוכר
- 5 כפות אינסטנט פודינג וניל
- 1 גביע שמנת אורגינל 15%
- שמנת מתוקה להקצפה 23% או 38% לקצפת מסדרת השף הלבן
- 3 כפות סוכר
- 2 סלסלות תותי שדה שטופים ומיובשים
הוראות הכנה:
-
01.
מחממים תנור לחום בינוני ( 180 מעלות), שמים בקערה גבינה חלמונים, קמח תפוחי אדמה, חצי כוס סוכר, פודינג וניל ושמנת אורגינל וטורפים היטב.
-
02.
מקציפים את החלבונים עם רבע כוס סוכר לקצף יציב ומקפלים לתערובת הגבינה.
-
03.
יוצקים לתבנית אופים כשעה עד שהעוגה מזהיבה. מוציאים מהתנור מעבירים סכין בין העוגה לדופן התבנית ומצננים.
-
04.
מקציפים את השמנת עם הסוכר לקצפת יציבה מצפים את העוגה בקצפת ומעטרים בתות שדה.
הכנת? כאן מדרגים