מתכון לעוגת גבינה עם שוקולד לבן ותותים
עוגה לבנה עם ציפוי תותים ושוקולד
חלבי
סוג מתכון
עד 40 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות
המרכיבים ל8 מנות / תבנית בגודל 28 ס״מ:
לבסיס:
- 250 גרם ביסקוויטים טחונים
- 150 גרם חמאה
למלית:
- שקית (500 גרם) גבינת כנען
- 500 גרם גבינה לבנה
- 5 ביצים
- קליפה מגוררת מלימון
- 1 כוס סוכר
- 3 כפות קורנפלור
לקרם:
- 100 גרם שוקולד לבן
- 1 מיכל שמנת מתוקה ״השף הלבן״
- 1 אינסטנט פודינג וניל
- 1 יוגורט עיזים פיראוס
לקישוט:
- תותים פרוסים לאורך
הוראות הכנה:
-
01.
לבסיס: מערבבים את הביסקוויטים עם החמאה ומהדקים לתחתית התבנית. מכניסים למקרר.
-
02.
למלית: שמים בקערה את כל חומרי המלית ומערבבים עד לקבלת תערובת אחידה. לאחר מכן, שופכים את התערובת על הבסיס ואופים בתנור שחומם מראש לחום של 160 מעלות במשך 40 דקות.
טיימר מופעל
-
03.
לקרם: מחממים בסיר את השמנת המתוקה, מוסיפים את השוקולד הלבן עד להמסה ומוסיפים את הפודינג בהדרגה עד שאין גושים. מצננים מעט, מוסיפים את היוגורט ומערבבים הכל.
-
04.
לאחר שמוציאים את העוגה מהתנור מורחים מעליה את קרם השוקולד ומסדרים את התותים הפרוסים בצורת פרח.
הכנת? כאן מדרגים