עוגת גבינה ומנגו מועשרת בחלבון ודלת שומן
עוגה קלה ורעננה, קלת הכנה וללא גלוטן, עשירה בחלבון בזכות יופלה GO, קוטג' וביצים.
חלבי
סוג מתכון
עד 20 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות
צילום: נעמה רן
המרכיבים ל12:
- 2 מיכלי קוטג' 5% או 9% "תנובה", מסוננים מנוזלים (ניתן להשתמש בחיתול בד)
- 2 גביעי יופלה GO בטעם טבעי
- 4 ביצים
- 3/4 כוס סוכר
- 1 כפית תמצית וניל
- 2 כפות פודינג אינסטנט וניל
- 1 כפית פרג (שלם, לא טחון)
לקרם מנגו:
- 1/2 שקית (150 גרם) מנגו "סנפרוסט" מופשר
- 1 כף אינסטנט פודינג וניל
גודל תבנית: תבנית עגולה בקוטר 24 ס"מ
הוראות הכנה:
-
01.
שמים במעבד מזון מנגו ופודינג ומעבדים לקרם חלק. מניחים בצד. שמים גבינה, יוגורט סוכר וביצים במעבד מזון (אין צורך לשטוף את המיכל מהמנגו) ומעבדים עד קבלת קרם חלק ללא גושי הקוטג'. מעבירים לתבנית משומנת.
-
02.
מחממים תנור ל 170 מעלות ואופים כ 50-60 דקות עד שהשוליים מזהיבים ויציבים והמרכז עדיין רוטט. מצננים.
טיימר מופעל
-
03.
מורחים על העוגה המצוננת את קרם המנגו ומאחסנים במקרר 3 שעות לפחות לפני ההגשה.
הכנת? כאן מדרגים