עוגת גבינה אפויה בציפוי ממרח לוטוס קצפת בטעם ריבת חלב ותותים
עוגת גבינה אפייה בציפוי ממרח לוטס קצפת בטעם ריבת חלב ותותים. עוגה חגיגית לאירוח מרשים במיוחד.

המרכיבים ל תבנית 26:
- 3 גבינה לבנה תשע אחוז
- 1 שמנת חמוצה
- 7 ביצים
- 1 איסטנט פודינג וניל
- כוס וחצי סוכר
- 4 כפות קורנפלור
- 2 כפות קמח
- 2 כפות ממרח לוטוס מומס במיקרוגל
הוראות הכנה:
-
01.
להקציף חלבונים עם סוכר לקצף נוח אך לא נוקשה. בקערה נפרדת לשפוך את הגבינות שמנת פודינג קרונפלור ואת הקמח בסוף לערבב היטב. להוסיף את החלמונים ולערבב .
-
02.
את החלבונים להוסיף לקערה ולערבב בתנועת קיפול. לשמן תבנית מס׳ 26 (אם רוצים ממש גבוהה אפשר ב-24).
-
03.
להכניס לתנור ל-180 מעלות ל-10 דקות ולהוריד ל-140 מעלות למשך שעה. לכבות ולהשאיר למינימום עוד שעה ויותר. אפשר להניח בתחתית התנור כלי עם מים רותחים. ומי שרוצה עוגה בהירה בשוליים מניחים נייר אפייה בתוך התבנית מומלצת ביותר. ראו איזה גובה אני אפיתי בתבנית מרובעת מס' 25 ואני שידרגתי קצת, מרחתי מעל העוגה ממרחלוטס מומס ומעל עיטרתי עם שמנת מתוקה ואיסטנט פודינג ריבת חלב וכמובן קישטתי בתותים.
טיימר מופעל