מתכון לעוגת גבינה אפויה ללא קורנפלור
עוגת גבינה אפוייה עם תותים
חלבי
סוג מתכון
עד 40 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות
המרכיבים ל10 מנותתבנית 26 ס"מ:
- 3 גביעי גבינת תנובה ( 9%-5%)
- 6 ביצים גדולות טרופות
- 1 גביע יוגורט 500 מ"ל שלי תנובה
- 1.5 כוס סוכר
- 4 כפות קמח מנופה
- 1 כפית תמצית וניל
הוראות הכנה:
-
01.
במיקסר יש לערבל ( במהירות נמוכה) את כל החומרים לפי הסדר הרשום עד לקבלת בלילה אחידה.
-
02.
לרפד את התבנית בבסיסה בנייר אפייה ולסגור היטב.
-
03.
לשפוך את הבלילה לתבנית
-
04.
לחמם תנור ל 160 מעלות
-
05.
לאפות כשעה ( עד שעה ועשרים) , עד שהתייצבה בשוליה ומעט רועדת במרכזה
-
06.
לפתוח את דלת התנור ולהשאיר את העוגה לעוד 20 דקות להוציא את העוגה , לקרר בטמפרטורת החדר, עד להתקררות מלאה, לעטוף בניילון נצמד ולהכניס לשעתיים (עד יומיים) למקרר. חומרים והכנת הציפוי: יש לשחרר את העוגה מהתבנית 1 מיכל שמנת עמידה לקצפת 38% מסדרת "השף הלבן" 3 כפות אבקת סוכר, להקציף היטב. למרוח בעזרת פלטה/לקקן את הקצפת בצורה אחידה על העוגה והצדדים
טיימר מופעל
הכנת? כאן מדרגים