מתכון לעוגת גבינה אפויה גבוהה ויפה - הכנה מהירה | השף הלבן

מתכון לעוגת גבינה אפויה גבוהה ויפה

מתכון לעוגת גבינה אפויה גבוהה ויפה בהכנה פשוטה – רק להקציף, לערבב ולהכניס לתנור. עוגה קלאסית לחג שבועות או לאירוח באירועים מיוחדים

מאת: טל מימון
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
בינונית רמת מיומנות
מתכון לעוגת גבינה אפויה גבוהה ויפה

המרכיבים ל20:

  • 750 גרם גבינה לבנה 5%
  • 1/4 כוס סוכר לתערובת
  • 3 חבילות סוכר וניל
  • 1/2 כוס קורנפלור
  • 1 חבילה שמנת חמוצה
  • 1/2 כוס קמח תופח
  • מעט לימון מגורד + מיץ לימון (לפי הטעם)
  • כפית תמצית וניל
  • 5 ביצים - להפריד
  • 1 כוס סוכר להקצפת החלבונים
  • לקישוט - אבקת סוכר / ריבה

הוראות הכנה:

  • 01.

    מפרידים את הביצים ומקציפים את החלבונים עם כוס סוכר לקצף חזק.

  • 02.

    מערבבים את כל שאר החומרים עם החלמונים.

  • 03.

    מוסיפים את הקצף לתערובות ומעבירים לתבנית.

  • 04.

    אופים 50 דקות ב-180 מעלות כאשר את התבנית שמים בתוך תבנית עם שתי כוסות מים.

    טיימר מופעל
    00:50:00
  • 05.

    לאחר האפייה משאירים שעה בתנור בלי לפתוח את התנור.

  • 06.

    בהצלחה :)

הכנת? כאן מדרגים
(1214)