מתכון לעוגת גבינה אפויה גבוהה ויפה - הכנה מהירה | השף הלבן

מתכון לעוגת גבינה אפויה גבוהה ויפה

מתכון לעוגת גבינה אפויה גבוהה ויפה בהכנה פשוטה – רק להקציף, לערבב ולהכניס לתנור. עוגה קלאסית לחג שבועות או לאירוח באירועים מיוחדים

מאת: טל מימון
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
בינונית רמת מיומנות
מתכון לעוגת גבינה אפויה גבוהה ויפה

המרכיבים ל 20:

  • 750 גרם גבינה לבנה 5%
  • 1/4 כוס סוכר לתערובת
  • 3 חבילות סוכר וניל
  • 1/2 כוס קורנפלור
  • 1 חבילה שמנת חמוצה
  • 1/2 כוס קמח תופח
  • מעט לימון מגורד + מיץ לימון (לפי הטעם)
  • כפית תמצית וניל
  • 5 ביצים - להפריד
  • 1 כוס סוכר להקצפת החלבונים
  • לקישוט - אבקת סוכר / ריבה

הוראות הכנה:

  • 01.

    מפרידים את הביצים ומקציפים את החלבונים עם כוס סוכר לקצף חזק.

  • 02.

    מערבבים את כל שאר החומרים עם החלמונים.

  • 03.

    מוסיפים את הקצף לתערובות ומעבירים לתבנית.

  • 04.

    אופים 50 דקות ב-180 מעלות כאשר את התבנית שמים בתוך תבנית עם שתי כוסות מים.

    טיימר מופעל
    00:50:00
  • 05.

    לאחר האפייה משאירים שעה בתנור בלי לפתוח את התנור.

  • 06.

    בהצלחה :)

הכנת? כאן מדרגים
(1214)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.