עוגת גבינה אוורירית - מתכון בסגנון יפני | השף הלבן

מתכון לעוגת גבינה אוורירית

עוגת גבינה בסגנון יפני. מצד אחד מרקם אוורירי ומנגד דחוסה וקרמית. מתאימה גם לשומרי משקל.

מאת: עורך השף הלבן
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
מתכון לעוגת גבינה אוורירית

המרכיבים ל10 מנות:

  • 500 גרם גבינה לבנה
  • 3 ביצים
  • 1/2 כוס סוכר
  • 1 כף אינסטנט פודינג וניל
  • 1 כפית תמצית וניל
  • 2 כפות קורנפלור
  • קורט מלח

הוראות הכנה:

  • 01.

    מחממים תנור ל-180 מעלות

  • 02.

    מפרידים את הביצים לחלבונים וחלמונים.

  • 03.

    את החלבונים מקציפים עם המלח והסוכר לקצף חזק. את יתר המרכיבים מערבבים בקערה נפרדת.בתום הערבוב מקפלים בעדינות את קצף החלבונים לתערובת הגבינה.

  • 04.

    אופים 5 דקות בתנור שחומם מראש כדי שהעוגה תקבל נפח יפה. מנמיכים ל-120 מעלות ואופים עוד שעה וחצי.

    טיימר מופעל
    00:05:00
  • 05.

    משאירים את התנור בתום האפייה עם הדלת סגורה לשעה - חשוב מאד.מצננים לילה שלם.

הכנת? כאן מדרגים
(12)