מתכון לעוגת גבינה אוורירית
עוגת גבינה בסגנון יפני. מצד אחד מרקם אוורירי ומנגד דחוסה וקרמית. מתאימה גם לשומרי משקל.
חלבי
סוג מתכון
עד 20 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות
המרכיבים ל10 מנות:
- 500 גרם גבינה לבנה
- 3 ביצים
- 1/2 כוס סוכר
- 1 כף אינסטנט פודינג וניל
- 1 כפית תמצית וניל
- 2 כפות קורנפלור
- קורט מלח
הוראות הכנה:
-
01.
מחממים תנור ל-180 מעלות
-
02.
מפרידים את הביצים לחלבונים וחלמונים.
-
03.
את החלבונים מקציפים עם המלח והסוכר לקצף חזק. את יתר המרכיבים מערבבים בקערה נפרדת.בתום הערבוב מקפלים בעדינות את קצף החלבונים לתערובת הגבינה.
-
04.
אופים 5 דקות בתנור שחומם מראש כדי שהעוגה תקבל נפח יפה. מנמיכים ל-120 מעלות ואופים עוד שעה וחצי.
טיימר מופעל
-
05.
משאירים את התנור בתום האפייה עם הדלת סגורה לשעה - חשוב מאד.מצננים לילה שלם.
הכנת? כאן מדרגים