מתכון לעוגת גבינה מסקרפונה
עליה נאמר יפה בלבן! קבלו את העוגה המושלמת לחג השבועות
חלבי
סוג מתכון
עד 40 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות
צילום: דודו בן שמחון
המרכיבים ל12:
- לעוגה (תערובת א'):
- 2 גביעים ״שמנת של פעם״ תנובה
- 2 גביעים (500 מ"ל) גבינה לבנה 5% "תנובה"
- חצי כוס סוכר
- כף תמצית וניל
- לעוגה (תערובת ב'):
- 2 מיכלים (500 מ"ל) שמנת מתוקה 32% ״השף הלבן״
- 2 חפיסות אינסטנט פודינג וניל
- 1 מיכל (250 גרם) גבינת מסקרפונה קולקשן
- לעיטור:
- 1 שמנת (250 מ"ל ) להקצפה 38% "השף הלבן"
- 1 אינסטנט פודינג וניל
- 1 כוס חלב
- לתחתית:
- 150 גרם ביסקויטים בטעם שוקו
- 3 כפות סוכר
- 100 גרם חמאה "תנובה"
- 50 מ"ל שמנת להקצפה 38% "השף הלבן"
הוראות הכנה:
-
01.
לתחתית: מערבבים יחד את כל המצרכים ומשטחים בתחתית תבנית. מעבירים לרבע שעה קירור.
-
02.
לעוגה: מערבבים בכלי נפרד כל אחת מהתערובות וסיום מאחדים לכלי אחד בתנועות קיפול.
-
03.
יוצקים את התערובת על בסיס העוגה ומעבירים לקירור במשך 6 שעות לפחות.
-
04.
לקישוט העוגה: במיקסר מקציפים את כל המרכיבים עד ליציבות ומזליפים שושנים על העוגה.
הכנת? כאן מדרגים