עוגת גבינה מסקרפונה - מתכון חגיגי לעוגה נהדרת | השף הלבן

מתכון לעוגת גבינה מסקרפונה

עליה נאמר יפה בלבן! קבלו את העוגה המושלמת לחג השבועות

מאת: דודו בן שמחון
חלבי סוג מתכון
עד 40 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
מתכון לעוגת גבינה מסקרפונה
צילום: דודו בן שמחון

המרכיבים ל12:

  • לעוגה (תערובת א'):
  • 2 גביעים ״שמנת של פעם״ תנובה
  • 2 גביעים (500 מ"ל) גבינה לבנה 5% "תנובה"
  • חצי כוס סוכר
  • כף תמצית וניל
  • לעוגה (תערובת ב'):
  • 2 מיכלים (500 מ"ל) שמנת מתוקה 32% ״השף הלבן״
  • 2 חפיסות אינסטנט פודינג וניל
  • 1 מיכל (250 גרם) גבינת מסקרפונה קולקשן
  • לעיטור:
  • 1 שמנת (250 מ"ל ) להקצפה 38% "השף הלבן"
  • 1 אינסטנט פודינג וניל
  • 1 כוס חלב
  • לתחתית:
  • 150 גרם ביסקויטים בטעם שוקו
  • 3 כפות סוכר
  • 100 גרם חמאה "תנובה"
  • 50 מ"ל שמנת להקצפה 38% "השף הלבן"

הוראות הכנה:

  • 01.

    לתחתית: מערבבים יחד את כל המצרכים ומשטחים בתחתית תבנית. מעבירים לרבע שעה קירור.

  • 02.

    לעוגה: מערבבים בכלי נפרד כל אחת מהתערובות וסיום מאחדים לכלי אחד בתנועות קיפול.

  • 03.

    יוצקים את התערובת על בסיס העוגה ומעבירים לקירור במשך 6 שעות לפחות.

  • 04.

    לקישוט העוגה: במיקסר מקציפים את כל המרכיבים עד ליציבות ומזליפים שושנים על העוגה.

הכנת? כאן מדרגים
(20)