מתכון מאפינס ירקות כתומים וגבינות | השף הלבן

מאפינס ירקות כתומים וגבינות

רק מערבבים ואופים: מאפינס מלוחים של בטטה, גזר ודלעת, עם גבינת פרמזן ובולגרית

מאת: עורך השף הלבן
חלבי סוג מתכון
עד 10 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
מאפינס ירקות כתומים וגבינות

המרכיבים ל 6 מנות:

  • 2 ביצים
  • 1/2 כוס קמח
  • מלח
  • פלפל
  • 2 בטטות בינוניות מגורדים
  • 4 גזרים מגורדים
  • 200 גרם דלעת או דלורית מגורדים
  • 2 כפות שמן
  • 100 גרם פתיתי פרמזן "השף הלבן" מגורדת
  • 100 גרם גבינה בולגרית מגורדת
  • 2 ענפי בזיליקום קצוצים

הוראות הכנה:

  • 01.

    מערבבים את כל החומרים בקערה.

  • 02.

    משמנים תבנית של מאפינס בתרסיס שמן.

  • 03.

    יוצקים את התערובת לשקעי התבנית ואופים בחום 180 מעלות כ-35-40 דקות, עד שהמאפה מזהיב. מגישים עם גבינה לבנה ליד.

    טיימר מופעל
    00:40:00
הכנת? כאן מדרגים
(137)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.