מאפינס ירקות כתומים וגבינות
רק מערבבים ואופים: מאפינס מלוחים של בטטה, גזר ודלעת, עם גבינת פרמזן ובולגרית
חלבי
סוג מתכון
עד 10 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות

המרכיבים ל 6 מנות:
- 2 ביצים
- 1/2 כוס קמח
- מלח
- פלפל
- 2 בטטות בינוניות מגורדים
- 4 גזרים מגורדים
- 200 גרם דלעת או דלורית מגורדים
- 2 כפות שמן
- 100 גרם פתיתי פרמזן "השף הלבן" מגורדת
- 100 גרם גבינה בולגרית מגורדת
- 2 ענפי בזיליקום קצוצים
הוראות הכנה:
-
01.
מערבבים את כל החומרים בקערה.
-
02.
משמנים תבנית של מאפינס בתרסיס שמן.
-
03.
יוצקים את התערובת לשקעי התבנית ואופים בחום 180 מעלות כ-35-40 דקות, עד שהמאפה מזהיב. מגישים עם גבינה לבנה ליד.
טיימר מופעל
הכנת? כאן מדרגים