ספגטי בולונז – בעל טעם עשיר שיגרום לכם ללקק את האצבעות | השף הלבן

ספגטי בולונז

ספגטי בולונז, קל, טעים ומהיר להכנה

מאת: עורך השף הלבן
בשרי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
ספגטי בולונז

המרכיבים ל 4 מנות/ סיר בינוני:

  • 0.5 ק"ג בשר בקר טחון
  • חצי חבילת ספגטי (גודל 3,5 או 7 עפ"י העדפה)
  • 1 בצל גדול
  • 2 קופסאות קטנות של עגבניות מרוסקות
  • 4 שיני שום
  • 1 כף שטוחה אבקת מרק עוף
  • 1 כף אורגנו
  • 2 כפות שמן זית
  • מלח
  • פלפל
  • מים

הוראות הכנה:

  • 01.

    מחממים את השמן בסיר בינוני.

  • 02.

    מקצצים את הבצל וזורקים אותו לסיר לאחר שהשמן חם.

  • 03.

    מטגנים מעט עד שמזהיב ולאחר מכן מוסיפים את הבשר.

  • 04.

    מערבבים מדי פעם את הבשר עם הבצל עד שהוא מקבל צבע אפרפר.

  • 05.

    מוסיפים את תכולת שתי קופסאות רסק העגבניות לבשר. את הקופסאות הריקות של הרסק ממלאים במים רותחים, מערבבים קצת עם כפית ושופכים את התכולה לסיר.

  • 06.

    ממשיכים לערבב את הבשר על אש גבוהה.

  • 07.

    מוסיפים תבלינים:שום כשהוא כתושכפית פלפל (עפ"י הטעם)שתיים או שלוש כפיות מלח (עפ"י הטעם)אבקת מרק עוף.

  • 08.

    ממשיכים לערבב עד שרותח.

  • 09.

    מורידים לאש קטנה, סוגרים את הסיר עם מכסה ומערבבים מדי כמה דקות, למשך רבע שעה.

  • 10.

    בסיר נפרד מכינים את הפסטה עפ"י ההוראות שעל האריזה.בסיום מסננים ושוטפים.

  • 11.

    לקראת הסוף מוסיפים את האורגנו לבשר ומערבבים עוד כ 2-3 דקות.

    טיימר מופעל
    00:03:00
הכנת? כאן מדרגים
(1670)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.