פסטה קוטג׳ מק אנד צ׳יז | השף הלבן

פסטה קוטג׳ מק אנד צ׳יז

פסטה קוטג' מק אנד צ'יז הוא מתכון חלבי פשוט וקליל שמתאים לארוחת צהרים או ערב מהירה ומזינה. השילוב של קוטג' גבינה צהובה יוצר רוטב קרמי ועשיר בטעמים, שמקבל את הטעם המיוחד שלו עם תבלינים כמו פפריקה, אבקת שום וכורכום. תוך 15 דקות בלבד, תיהנו ממנה חמה ומנחמת שמתחברת עם ניחוחות מוכרים ומרקם מדהים.

מאת: אפרת ליכטנשטט
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
צילום: אפרת ליכטנשטט

המרכיבים ל3-4 מנות:

מרכיבים:
  • 250 גרם פסטה
לרוטב:
  • 1 קוטג׳ של תנובה (250 גרם)
  • 150 גרם גבינה צהובה מגוררת (טריו/עמק/גאודה וכו׳)
  • 1 כוס (240 מ״ל) חלב תנובה
  • 1 כף קורנפלור
  • חצי כפית מלח
  • חצי כפית פלפל שחור
  • 1 כפית פפריקה
  • 1 כפית אבקת שום
  • רבע כפית כורכום (לצבע)
  • עירית קצוצה לקישוט

הוראות הכנה:

  • 01.

    מכינים את הפסטה ומסננים.

  • 02.

    במעבד מזון/בלנדר/ כוס גבוהה + בלנדר מוט שמים את כל המרכיבים של הרוטב.

  • 03.

    טוחנים למרקם אחיד וחלק. מחממים מחבת ומוסיפים אליה את הרוטב.

  • 04.

    מערבבים ללא הפסקה.

  • 05.

    כשהרוטב חם מוסיפים את הפסטה.

  • 06.

    מערבבים היטב ומבשלים עד שכל הפסטה עטופה היטב והרוטב מעט מסמיך 2-3 דקות.

    טיימר מופעל
    00:03:00
  • 07.

    מכבים, מפזרים עירית קצוצה ומגישים מיד.

הכנת? כאן מדרגים
(2)