מאפה ספגטי שמנת וגבינות בתנור עם רוטב שמנת ועגבניות לילדים
מאפה ספגטי מפנק ומשפחתי שכולם יאהבו לאכול וגם להכין
חלבי
סוג מתכון
60 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות
צילום: אינס ינאי
עיצוב: אינס ינאי
המרכיבים ל6 מנות:
- 1 מיכל שמנת לבישול 23% השף הלבן
- 1 חבילת פסטה פוזילי \ פנה \ ספגטי בוקטיני (עבה)
- 2 כוסות חצאי עגבניות שרי פרוסות לפרוסות
- 3 ביצים
- 1 כפית אורגנו יבש
- 1 כפית מלח
- 1/2 כפית פלפל שחור
- שקית טריו מיקס 3 גבינות השף הלבן
הוראות הכנה:
-
01.
מבשלים את הפסטה לפי הוראות יצרן ומסנננים
-
02.
בקערה רחבה טורפים היטב את שאר המרכיבים מלבד גבינת הטריו
-
03.
מוסיפים את הפסטה ו-3/4 מגבינת הטריו ומערבבים היטב
-
04.
מעבירים לתבנית בינונית משומנת היטב ומפזרים מעל גבינת טריו
-
05.
אופים ב-180 מעלות כ-45 דקות. מצננים מעט לפני שפורסים
טיימר מופעל
הכנת? כאן מדרגים