פסטה ברוטב רוזה מקוטג' | השף הלבן

פסטה ברוטב רוזה מקוטג'

מתכון קל וטעים לכל המשפחה – פסטה על בסיס קוטג' תנובה

מאת: עומר ישכיל
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קל רמת מיומנות
פסטה-קוטג' השף הלבן
צילום: עומר ישכיל
המרכיבים למנה זוגית:
מצרכים:
  • 1/2 חבילת פסטה (250 גרם פסטה לפני בישול)
  • 1/2 סלסלת עגבניות שרי חצויות
  • 4 שיני שום קצוצות
  • חופן עלי בזיליקום
  • 1/4 כוס יין לבן
  • 1 קופסת קוטג' תנובה 5%
  • פרמזן להגשה (אופציונלי)
הוראות הכנה:
  • 01.

    מרתיחים מים עם מלח בסיר ומבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן ומסננים.

  • 02.

    מחממים במחבת שמן זית ומוסיפים את השום.

  • 03.

    מוסיפים את עגבניות השרי, יין לבן ובזיליקום ומבשלים כ-חצי שעה עד לריכוך העגבניות, ובכל מקרה כשנגמרים הנוזלים מוסיפים מעט מים.

  • 04.

    מעבירים את הרוטב לכלי המיועד לבלנדר, מוסיפים את הקוטג' וטוחנים לרוטב רוזה חלק.

  • 05.

    מחזירים את הרוטב לסיר ומוסיפים את הפסטה המבושלת.

  • 06.

    ממשיכים לבשל עד שהרוטב מצטמצם ומגישים.

  • 07.

    בתאבון!

הכנת? כאן מדרגים
(21)