מתכון לקנודי תרד וגבינות
דמיינו ניוקי בטעמים שעשוי בעצמו מגבינות משובחות שנמסות בפה; עכשיו תפסיקו לדמיין ותכירו את הקנודי– הכופתאה שאתם חייבים להכין!
מאת: עורך השף הלבן
חלבי
סוג מתכון
עד 20 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות
המרכיבים ל15 יחידות:
מרכיבים:
- 1 חבילת תרד טרי
- 150 גרם קמח סמולינה
- 1 גביע גבינת שמנת 'נפוליאון' (225 גרם)
- 1 ביצה L
- 2 כפות קורנפלור
- 1/3 חבילת גבינת טריו השף הלבן (100 גרם)
- כפית מלח
הוראות הכנה:
-
01.
חולטים את התרד במים חמים כ-3 דקות עד לריכוך, מסננים וסוחטים את התרד היטב.
טיימר מופעל
-
02.
קוצצים את התרד ומעבירים לקערה.
-
03.
מוסיפים את הקמח סמולינה, ביצה, גבינת שמנת, קורנפלור, מלח וגבינת טריו לקערה ומערבבים היטב.
-
04.
מעבירים את התערובת לקירור כ-חצי שעה לפחות.
-
05.
לאחר שהתערובת מעט התקררה בעזרת ידיים משומנות יוצרים כדורים עגולים ומצפים את הכדורים בקמח סמולינה.
-
06.
מרתיחים סיר עם מים חמים ומבשלים את כדורי הקנודי למשך 3 דקות.
טיימר מופעל
-
07.
מעבירים את כדורי הקנודי ומגישים עם רוטב שאוהבים, בתאבון!
הכנת? כאן מדרגים