מתכון גלילי חציל במילוי גבינות | השף הלבן

גלילי חציל במילוי גבינות

גלילי חציל במילוי גבינות, נשנוש שגונב את ההצגה, מנה ראשונה מובחרת וטעימה.

מאת: עורך השף הלבן
חלבי סוג מתכון
60 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
גלילי חציל במילוי גבינות

המרכיבים ל 20 גלילים:

  • 2 חצילים מוארכים חתוכים לפרוסות אורכיות בעובי 1/2 ס"מ
  • מלח
  • 1/4 כוס שמן קנולה
למלית:
  • 1 גביע (225 גרם) גבינת שמנת 30% בטעם טבעי
  • 1/2 קובייה (125 גרם) גבינה בולגרית מעודנת 5% מגוררת דק
  • קליפה מגוררת מ-1/2 לימון
  • 3 כפות עירית קצוצה

הוראות הכנה:

  • 01.

    מכינים את החציל: ממליחים את פרוסות החציל ומשהים כ-20 דקות. שוטפים ומייבשים היטב במגבת נייר.

    טיימר מופעל
    00:20:00
  • 02.

    מחממים מחבת מחורצת על להבה גבוהה, מברישים צד אחד של החציל בשמן ומניחים במחבת עם הצד המוברש כלפי מטה.

  • 03.

    מברישים את הצד הפונה מעלה ומטגנים על להבה גבוהה 3-2 דקות עד שהחציל מתרכך מעט ומקבל פסי חריכה שחומים.

    טיימר מופעל
    00:02:00
  • 04.

    הופכים ומטגנים כ-2 דקות נוספות עד לקבלת פסים גם בצד השני. מוציאים לצלחת ומצננים היטב.

    טיימר מופעל
    00:02:00
  • 05.

    אפשר להכין עד יום מראש ולשמור בכלי אטום במקרר.

  • 06.

    מכינים את המלית: מערבבים את חומרי המלית ושומרים בכלי אטום במקרר.

  • 07.

    מרכיבים את המנה: מניחים על פרוסת חציל כף מלית ומגלגלים לגליל.

הכנת? כאן מדרגים
(204)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.