אנדיב ממולא גבינה כחולה ואגסים
עלי אנדיב בצורת סירות נוחות לאכילה עם גבינה כחולה, אגוזי פקאן ואגסים – משולש טעמים מצוין.
חלבי
סוג מתכון
עד 20 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות
המרכיבים ל20 עלי אנדיב:
- 2 ראשי אנדיב (עולש בלגי)
- 150 גרם גבינה כחולה "קולקשן" מפוררת
- 2 אגסים קלופים חתוכים לקוביות קטנות
- 50 גרם אגוזי פקאן מסוכרים שבורים גס
הוראות הכנה:
-
01.
» מפרידים את האנדיב לעלים.
-
02.
» בכל עלה מניחים את פירורי הגבינה הכחולה, וביניהם קוביות אגסים ושברי פקאן. מסדרים על מגש ומגישים מיד. בתאבון!
הכנת? כאן מדרגים