מתכון אנדיב ממולא ברוקפור ואגסים | השף הלבן

אנדיב ממולא גבינה כחולה ואגסים

עלי אנדיב בצורת סירות נוחות לאכילה עם גבינה כחולה, אגוזי פקאן ואגסים – משולש טעמים מצוין.

מאת: עורך השף הלבן
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
אנדיב ממולא ברוקפור ואגסים

המרכיבים ל20 עלי אנדיב:

  • 2 ראשי אנדיב (עולש בלגי)
  • 150 גרם גבינה כחולה "קולקשן" מפוררת
  • 2 אגסים קלופים חתוכים לקוביות קטנות
  • 50 גרם אגוזי פקאן מסוכרים שבורים גס

הוראות הכנה:

  • 01.

    » מפרידים את האנדיב לעלים.

  • 02.

    » בכל עלה מניחים את פירורי הגבינה הכחולה, וביניהם קוביות אגסים ושברי פקאן. מסדרים על מגש ומגישים מיד. בתאבון!

הכנת? כאן מדרגים
(113)