פרחי כרובית פריכים ממולאים בגבינה
פרחי כרובית עם ציפוי סופר פריך ממולאים בגבינות מפנקות
חלבי
סוג מתכון
60 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות
צילום: נמרוד סונדרס
עיצוב: נעה קנריק
המרכיבים ל6-5 סועדים:
מצרכים:
- 1 כרובית גדולה/ 2 קטנות
מילוי:
- 1 שקית פתיתי עמק 200 גרם
- 1 גבינת חמד פיראוס 5%
- 1 כפית מלח
- 1 כפית שום גבישי
ציפוי:
- 2 ביצים טרופות עם ½ כפית מלח
- 1 כוס קמח לבן
- 3 כוסות פירורי לחם מוזהבים
- שמן קנולה - לטיגון
- תרסיס שמן - לאפייה
להגשה:
- ממרח טפנד זיתים של אוליביה, פסטו בזיליקום, לאבנה/ גבינה לבנה.
הוראות הכנה:
-
01.
מפרקים את הכרובית לפרחים בינוניים ומניחים בקערה גדולה, מפזרים מעל כף מלח ומים רותחים עד לכיסוי ומניחים בצד כ־20 דקות.
טיימר מופעל
-
02.
שוטפים היטב את פרחי הכרובית ומייבשים על נייר סופג.
-
03.
בקערה מערבבים יחד את מרכיבי המילוי.
-
04.
לוקחים כף גדושה מהמילוי ומצמידים אל פרח הכרובית, כך שהגבינות ייצמדו לכל החלקים הריקים בפרח הכרובית ותמלא אותם.
-
05.
חוזרים על הפעולה עם שאר פרחי הכרובית.
-
06.
טובלים כל פרח כרובית בקמח, ואז טובלים בביצה טרופה ומצפים בפירורי לחם.
-
07.
מטגנים בשמן עמוק עד להשחמה/ אופים בתנור שחומם מראש ל־190 מעלות עם תרסיס שמן בנדיבות.
הכנת? כאן מדרגים