רוטב פטריות ושמנת
רוטב עשיר, סמיך וקל להכנה, מתאים לשימוש בשדרוג מתכוני תפוחי אדמה או כרוטב חלבי לפסטה
חלבי
סוג מתכון
עד 20 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות
המרכיבים ל4 מנות:
- 1 סלסלה פטריות פרוסות
- 1 בצל בינוני קצוץ
- 3/4 כוס חלב
- 1 מיכל שמנת לבישול
- 1/2 כוס פתיתי פתיתי פרמזן "השף הלבן"
- מלח
- פלפל
- אגוז מוסקט
- 1 כפית חמאה לטיגון
הוראות הכנה:
-
01.
מזהיבים קלות את הבצל ומוסיפים את הפטריות, ממליחים קלות.
-
02.
מוסיפים את החלב ומערבבים.
-
03.
מביאים לרתיחה ומבשלים כ-5 דקות.
טיימר מופעל
-
04.
מוסיפים את השמנת, מתבלים במלח, פלפל ואגוז מוסקט.
-
05.
מביאים לרתיחה ומבשלים כ 5 דקות.
טיימר מופעל
-
06.
מוסיפים את הפרמזן ומסירים מהאש.
-
07.
מגישים מיד.
הכנת? כאן מדרגים