מתכון קרם פרש עם עגבניות ושמן צ׳ילי | השף הלבן

קרם פרש עם עגבניות ושמן צ׳ילי

ה״דיפ״ של פעם, בגרסה הפראית העדכנית שלו.

מאת: עורך השף הלבן
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
קרם פרש עם עגבניות ושמן צ׳ילי

המרכיבים ל6-4 מנות:

  • עגבניות שרי מתוקות
  • 150 מ״ל (0.66 כוס) שמן זית
  • מלח גס
  • 2 ענפים של מרווה
  • 2 פלפל ירוק חריף
  • 1 שן שום
  • 200 גרם קרם פרש 30% שומן

הוראות הכנה:

  • 01.

    אופן ההכנה:

  • 02.

    מחממים תנור לחום גבוה (גריל, 230 מעלות).

  • 03.

    מניחים את העגבניות על תבנית מרופדת בנייר אפייה ומזלפים עליהן כ־ 50 מ״ל שמן זית.

  • 04.

    מתבלים במלח ומניחים עליהן את המרווה.

  • 05.

    מכניסים לתנור ואופים עד שיש עליהן כוויות ברורות, כרבע שעה.

  • 06.

    בינתיים מכינים את הצ'ילי:שמים במעבד מזון את יתר שמן הזית,הצ'ילי, השום וקצת מלח ומעבדים בפולסים. הצ'ילי צריך להיות קצוץ ולא להפוך למחית.

  • 07.

    להגשה:מערבבים עם כף את קרם הפרש. יוצקים מעליו את השמןהמתובל ומניחים את העגבניות הצלויות. טיפ: המתכון עובד היטב גם עם לאבנה, שמנת חמוצה, גיל או אשל.

הכנת? כאן מדרגים
(156)