מסבחה חומוס מהירת הכנה | השף הלבן

מסבחת חומוס מהירת הכנה

בואו ללמוד איך להכין חומוס ביתי, טרי ובלי חומרים משמרים

מאת: אתר "וואלה"
פרווה סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
צילום: אפיק גבאי עיצוב: נעה קנרק

המרכיבים ל4:

  • 1 שקית (800 גרם) גרגירי חומוס מבושלים מוקפאים סנפרוסט
  • 2 שיני שום, שלמות
  • 400 גרם טחינה מוכנה
  • מיץ מ-3 לימונים
  • מלח
  • 2 כפות שמן זית
  • כמון
  • פפריקה מתוקה
  • עלים מ-10 גבעולי פטרוזיליה, שלמים ומופרדים מהגבעול

הוראות הכנה:

  • 01.

    0001pt; line-height: normal; background-image: initial; background-position: initial; background-size: initial; background-repeat: initial; background-attachment: initial; background-origin: initial; background-clip: initial;">

  • 02.

    מבשלים את גרגירי החומוס 10 דקות בסיר עם מים שהורתחו והומלחו, מסננים ושומרים כוס ממי הבישול.

    טיימר מופעל
    00:10:00
  • 03.

    0001pt; line-height: normal; background-image: initial; background-position: initial; background-size: initial; background-repeat: initial; background-attachment: initial; background-origin: initial; background-clip: initial;">

  • 04.

    0001pt; line-height: normal; background-image: initial; background-position: initial; background-size: initial; background-repeat: initial; background-attachment: initial; background-origin: initial; background-clip: initial;">

  • 05.

    0001pt; line-height: normal; background-image: initial; background-position: initial; background-size: initial; background-repeat: initial; background-attachment: initial; background-origin: initial; background-clip: initial;">

  • 06.

    טוחנים את הגרגירים במעבד מזון, מוסיפים את השום וטוחנים עד לקבלת ממרח בעל מרקם גס. ניתן להשאיר חלק מגרגירי החומוס בצד ולפזרם מעל.

  • 07.

    0001pt; line-height: normal; background-image: initial; background-position: initial; background-size: initial; background-repeat: initial; background-attachment: initial; background-origin: initial; background-clip: initial;">

  • 08.

    0001pt; line-height: normal; background-image: initial; background-position: initial; background-size: initial; background-repeat: initial; background-attachment: initial; background-origin: initial; background-clip: initial;">

  • 09.

    מוסיפים את הטחינה, הלימון, כוס מי בישול, מלח וכף שמן זית, ומערבבים.

  • 10.

    0001pt; line-height: normal; background-image: initial; background-position: initial; background-size: initial; background-repeat: initial; background-attachment: initial; background-origin: initial; background-clip: initial;">

  • 11.

    0001pt; line-height: normal; background-image: initial; background-position: initial; background-size: initial; background-repeat: initial; background-attachment: initial; background-origin: initial; background-clip: initial;">

  • 12.

    0001pt; line-height: normal; background-image: initial; background-position: initial; background-size: initial; background-repeat: initial; background-attachment: initial; background-origin: initial; background-clip: initial;">

  • 13.

    מעבירים לצלחת הגשה, מפזרים מעט כמון, פפריקה מתוקה, עלי הפטרוזיליה ושמן זית.

הכנת? כאן מדרגים
(3)