מטבל לאבנה עם עגבניות, שמן זית ופלפל חריף
מתכון קליל ומהיר למטבל לאבנה מ-ש-ג-ע עם עגבניות, שמן זית ופלפל חריף שתוכלו להגיש בכל שולחן או לארוז לטיול משפחתי עם הילדים
חלבי
סוג מתכון
עד 10 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות
צילום: נעמי אבליוביץ'
עיצוב: נעמי אבליוביץ'
המרכיבים ל2:
- 1 קופסה לאבנה של פיראוס
- 1 עגבניה בשלה, מגוררת בפומפיה
- 1 פלפל ירוק חריף, קצוץ דק
- מעט שמן זית
- מלח ים, לפי הטעם
הוראות הכנה:
-
01.
מעבירים את גבינת הלאבנה לקערת הגשה שטוחה.
-
02.
יוצקים מעל העגבניה המגוררת, מפזרים את הפלפל החריף ומזליפים בנדיבות בשמן זית.
-
03.
מתבלים במעט מלח ומגישים עם קרעי פיתה קלויה.
הכנת? כאן מדרגים