מתכון מטבל לאבנה עם עגבניות, שמן זית ופלפל חריף | השף הלבן

מטבל לאבנה עם עגבניות, שמן זית ופלפל חריף

מתכון קליל ומהיר למטבל לאבנה מ-ש-ג-ע עם עגבניות, שמן זית ופלפל חריף שתוכלו להגיש בכל שולחן או לארוז לטיול משפחתי עם הילדים

מאת: עורף השף הלבן
חלבי סוג מתכון
עד 10 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
מטבל לאבנה עם עגבניות, שמן זית ופלפל חריף
צילום: נעמי אבליוביץ' עיצוב: נעמי אבליוביץ'

המרכיבים ל2:

  • 1 קופסה לאבנה של פיראוס
  • 1 עגבניה בשלה, מגוררת בפומפיה
  • 1 פלפל ירוק חריף, קצוץ דק
  • מעט שמן זית
  • מלח ים, לפי הטעם

הוראות הכנה:

  • 01.

    מעבירים את גבינת הלאבנה לקערת הגשה שטוחה.

  • 02.

    יוצקים מעל העגבניה המגוררת, מפזרים את הפלפל החריף ומזליפים בנדיבות בשמן זית.

  • 03.

    מתבלים במעט מלח ומגישים עם קרעי פיתה קלויה.

הכנת? כאן מדרגים
(2)