מתכון ממרח חצילים קלויים וגבינה בולגרית | השף הלבן

ממרח חצילים קלויים וגבינה בולגרית

ממרח חצילים וגבינה קליל, מתאים לצד כל מנה

מאת: עורך השף הלבן
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
ממרח חצילים קלויים וגבינה בולגרית

המרכיבים ל 8:

  • 1 חציל
  • 1 גביע (250גר’) גבינה בולגרית
  • 2 שיני שום
  • 4 כפות שמן זית
  • 1 פלפל צ’ילי ירוק קצוץ
  • עלי זעתר טריים
  • מלח

הוראות הכנה:

  • 01.

    קולים את החציל על להבת הגז.

  • 02.

    מקררים ומפרידים את בשר החציל מקליפתו.

  • 03.

    במעבד מזון מעבדים את בשר החציל, גבינת הלבה, שיני שום, 2 כפות שמן זית ומלח.

  • 04.

    עורמים את הממרח בצלחת.

  • 05.

    מזליפים כ- 2 כפות שמן זית ומפזרים מעל צ’ילי קצוץ טרי ועלי זעתר טריים. מומלץ להגיש עם פיתות חמות או פוקאצ’ה.

הכנת? כאן מדרגים
(116)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.