יופלה GO בעשבי תיבול ומטבוחה | השף הלבן

יופלה GO בעשבי תיבול ומטבוחה

מחפשים נשנוש קליל וטעים לשבור את הרעב של ארבע אחרי הצוהריים? יש לנו הצעה נהדרת.

מאת: דנית סלומון
חלבי סוג מתכון
עד 10 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
יופלה GO בעשבי תיבול ומטבוחה
צילום: יהודה סלומון עיצוב: יהודה סלומון

המרכיבים ל 1:

  • 1 גביע יופלה GO מועשר בחלבון בטעם טבעי
  • 2 כפות גדושות עשבי תיבול קצוצים (כוסברה, פטרוזיליה, ריחן, שמיר, נענע או תערובת של סוגים שונים)
  • 1-2 כפות מטבוחה (ביתית או קנויה)
  • להגשה: 3-2 קליליות מקמח מלא, צנימים או טוסטים של לחם מקמח מלא או לחם קל

הוראות הכנה:

  • 01.

    מערבבים את היופלה עם עשבי התיבול ומעבירים לקערית. מגישים על קליליות, על צנימים או על טוסטים, ומתבלים בכמות נדיבה של מטבוחה.

הכנת? כאן מדרגים
(5)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.