קאדה ב-2 מצרכים בלבד
מאפה כורדי במילוי גבינה או סוכר
חלבי
סוג מתכון
עד 20 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות
צילום: רובי מיכאל
המרכיבים ל16 מנות:
מרכיבים:
- בצק שמרים של מעדנות
- 2 חבילות גבינת חמד 16% או 5%
- כוס סוכר
הוראות הכנה:
-
01.
מפשירים את הבצק לילה לפני במקרר לפי הוראות יצרן.
-
02.
פותחים את הבצק על משטח עבודה נקי וחותכים ל-16 לקוביות שוות בעזרת סכין חדה.
-
03.
ממלאים באופן שווה קרעי גבינת חמד או כף גדושה של סוכר.
-
04.
סוגרים את הבצק היטב ומועכים בין הידיים עד לקבלת פיתה.
-
05.
מחממים מחבת (הכי גדולה שיש לכם בבית) על אש נמוכה-בינונית ומניחים את הקאדה במחבת היבשה והחמה.
-
06.
מביאים לצבע שחום משני הצדדים ומוציאים ישר להגשה.
-
07.
מוכן בתאבון.
הכנת? כאן מדרגים