רולדת בצק פילאס במילוי פרגיות
רולדת בצק פילאס במילוי פרגיות
בשרי
סוג מתכון
60 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות
צילום: ענת אלישע
המרכיבים ל8-10 מנות:
מרכיבים:
- חבילת בצק פילאס תורכי מופשרת לפי הוראות היצרן
למילוי:
- 800 גרם סטייק פרגית ללא העור
- 4 בצלים לבנים פרוסים
- פלפל אדום פרוס דק
- רבע צרור כוסברה קצוץ
- חצי כפית כמון
- כפית שטוחה פלפל
- כפית שטוחה פפריקה מתוקה
- חצי כפית כורכום
- 4 כפות רוטב צ׳ילי מתוק
- כפית מלאה מלח (לפי טעם אישי)
- 5 כפות שמן
- ביצה להברשה
- שומשום שחור/לבן
הוראות הכנה:
-
01.
מחממים שמן בסיר ומוסיפים את הפרגיות.
-
02.
צורבים היטב משני הצדדים.
-
03.
מוציאים לצלחת לצינון.
-
04.
לאותו הסיר מוסיפים בצל ופלפל ומטגנים עד הזהבה קלה.
-
05.
קוצצים את הפרגיות הצרובות ומוסיפים אותן לסיר יחד עם התבלינים והכוסברה הקצוצה.
-
06.
מערבבים היטב ולאחר אידוי הנוזלים מסירים מהאש ומצננים.
-
07.
חוצים את הבצק לשניים/שלוש.
-
08.
מניחים בנדיבות במרכז מילוי.
-
09.
סוגרים את הרולדה לפי הדרך שרוצים.
-
10.
מברישים בביצה ומפזרים שומשום.
-
11.
אופים בתנור שחומם מראש ל 190 מעלות עד הזהבה.
הכנת? כאן מדרגים