לביבות כרובית וגבינות | השף הלבן

לביבות כרובית וגבינות

לביבות כרובית וגבינות שיתאימו לכל ארוחה ולכל גיל!

מאת: בתיה שורק
חלבי סוג מתכון
30 דק זמן הכנה
קל רמת מיומנות
לביבות כרובית וגבינות
צילום: בתיה שורק עיצוב: בתיה שורק
המרכיבים ל15-20 לביבות:
  • 1/2 שקית "סנפרוסט כרובית מוקפאת" מופשרת
  • 3 גבעולי בצל ירוק גדול קצוצים
  • 1 צרור פטרוזיליה קצוצה
  • 1 צרור כוסברה קצוצה
  • 2 שיני שום כתושות
  • 3 ביצים
  • 3 כפות קמח מצה
  • 50 גרם בולגרית פיראוס
  • 50 גרם גרנה פדנו COLLECTION
  • מלח
  • פלפל
גודל תבנית: תבנית תנור
הוראות הכנה:
  • 01.

    קוצצים את פרחי הכרובית, פטרוזיליה, כוסברה ובצל ירוק.

  • 02.

    מוסיפים את כל המצרכים לקערה גדולה ומערבבים היטב.

  • 03.

    יוצרים לביבות בגודל של כדור פינג פונג ומניחים על תבנית תנור עם נייר אפייה, מרססים בספריי שמן זית (או מזלפים מעט) מעל כל לביבה.

  • 04.

    אופים בתנור שחומם מראש ל180 מעלות למשך 20-25 דקות או עד הזהבה.

    טיימר מופעל
    00:25:00
  • 05.

    בתיאבון!

הכנת? כאן מדרגים
(0)