מתכון תרד מוקרם | השף הלבן

תרד מוקרם

תרד מוקרם שמושלם עם תפוח אדמה אפוי, או כתוספת למנה עיקרית

מאת: עורך השף הלבן
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
תרד מוקרם

המרכיבים ל 2 מנות:

  • 250 גרם תרד טחון קפוא
  • 2 כפות בצל קצוץ
  • 20 חמאה של תנובה
  • 1 שן שום כתושה
  • 2 כפות קמח
  • 1/3 כוס חלב תנובה או מים
  • 1 כפית אבקת מרק בטעם עוף
  • מלח
  • פלפל
  • אגוז מוסקט

הוראות הכנה:

  • 01.

    מפשירים את התרד על ידי חימומו בסיר בישול על להבה בינונית או במיקרוגל.

  • 02.

    מטגנים את הבצל במרגרינה עד הזהבה. מקטינים את הלהבה ומוסיפים את השום והקמח תוך כדי בחישה מתמדת.

  • 03.

    מוסיפים מיד את החלב או המים ובוחשים עד קבלת מרקם אחיד וחלק.

  • 04.

    מוסיפים את התרד המופשר, אבקת המרק והתבלינים.

  • 05.

    מערבבים וממשיכיםלבשל על להבה בינונית 5-3 דקות, עד הקרמה.

    טיימר מופעל
    00:03:00
הכנת? כאן מדרגים
(158)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.