מתכון תפוחי אדמה עם פטריות | השף הלבן

תפוחי אדמה עם פטריות

מנת תפוחי אדמה מטוגנים עם פטריות ובצל, תוספת טעימה ומשביעה בארוחת צהריים או כמנה טבעונית בפני עצמה

מאת: ילנה דובקין
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
תפוחי אדמה עם פטריות

המרכיבים ל 4 מנות:

  • 8 תפוחי אדמה בגודל בינוני
  • 1 בצל גדול (קצוץ)
  • 1 חבילת פטריות טריות (מה שאוהבים) שטופות וחתוכות
  • 2 שיני שום (קצוצות)
  • 3 כפות שמן לטיגון
  • מלח
  • פלפל
  • 1 כף אבקת מרק פטריות

הוראות הכנה:

  • 01.

    הכנה: 

  • 02.

     מקלפים,שוטפים וחותכים לפרוסות בינוניות את תפוחי האדמה.

  • 03.

     מטגנים את פרוסות התפ"א במחבת רחבה. כשתפוחי אדמה כמעט מוכנים, מפזרים אבקת מרק ומלח, מערבבים היטב וממשיכים לטגן.

  • 04.

     במחבת נפרדת מטגנים את הבצל. כאשר הבצל הופך לשקוף, מוסיפים את השום, מערבבים ומטגנים בין דקה ל-2 דקות.

    טיימר מופעל

    00:02:00
  • 05.

    מוסיפים לבצל את הפטריות, מערבבים, מתבלים במעט מלח ופלפל ומטגנים בערך 5 דקות.

    טיימר מופעל

    00:05:00
  • 06.

     כאשר תפוחי האדמה מוכנים, מוסיפים אליהם את הפטריות עם הבצל ועם השום, מערבבים ומטגנים עוד כ-2-3 דקות.

    טיימר מופעל

    00:03:00
הכנת? כאן מדרגים
(695)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.