תפוח אדמה מוקרם
תפוח אדמה מוקרם וממכר שלא תרצו להפסיק לאכול
עד 10 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות
המרכיבים למנות 4:
- 4 תפוחי אדמה גדולים
- 3 בצלים
- 4 שיני שום
- כף שמן לטיגון
- 500 גרם תרד קפוא, לאחר הפשרה
- 200 גרם חלב קוקוס (חצי פחית שימורים)
- פלפל לפי הטעם
- מלח
הוראות הכנה:
-
01.
עוטפים את תפוחי-האדמה בנייר כסף ואופים בתנור כשעה וחצי בחום בינוני.
-
02.
וצצים את הבצל ואת השום ומטגנים עד להזהבה.
-
03.
מוסיפים את התרד ומטגנים תוך ערבוב כשלוש דקות.
-
04.
מוסיפים את חלב הקוקוס ומתבלים במלח ופלפל.
-
05.
מטגנים ומערבבים עד לקבלת תערובת אחידה במשך שלוש דקות ומורידים מהאש.
-
06.
חוצים כל תפוח אדמה לשניים ויוצקים מהרוטב על כל מחצית.
-
07.
מגישים חם.
הכנת? כאן מדרגים