פרחי תפוחי אדמה ממולאים בגבינות | השף הלבן

פרחי תפוחי אדמה במילוי גבינות

שילוב יפה וטעים של פרוסות תפוחי אדמה ומילוי גבינה. מנה קלה ומהירה להכנה שתקצור מחמאות בשולחן החג

מאת: נעמה רן
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
פרחי תפוחי אדמה ממולאים בגבינות
צילום: נעמה רן

המרכיבים ל 12 פרחים:

  • 2 תפוחי אדמה גדולים עם הקליפה, פרוסים דק לעובי 1-2 מ"מ (מומלץ במנדולינה)
למילוי:
  • 1 מיכל מלית למאפים 9% "השף הלבן"
  • 1/2 כוס פתיתי מוצרלה "השף הלבן"
  • 100 גרם בולגרית 5% "פיראוס" מפוררת
  • 1/2 כוס בצל ירוק, החלק הירוק, קצוץ דק
  • אגוז מוסקט, מלח, פלפל
לזרייה:
  • שמן זית
  • 2 כפות פתיתי פתיתי מוצרלה "השף הלבן"
גודל תבנית: תבנית מאפינס

הוראות הכנה:

  • 01.

    מחממים תנור ל- 190 מעלות ומשמנים היטב תבנית מאפינס. מערבבים בקערה את מרכיבי המלית.

  • 02.

    מניחים בתחתית כל שקע של התבנית פרוסת תפוח אדמה. חותכים צלע אחת ישרה ביתר פרוסות תפוחי האדמה ומסדרים כל 4 פרוסות בחפיפה בדפנות כל שקע מאפינס.

  • 03.

    ממלאים כל שקע (המרופד בפרוסות תפוחי האדמה) בכף גדושה מלית גבינה ובוזקים פתיתי מוצרלה. מרססים או מברישים את שולי פרוסות תפוחי האדמה בשמן זית ואופים כ 30 דקות עד שהמאפה מזהיב ופרוסות תפוחי האדמה זהובות ורכות.

    טיימר מופעל

    00:30:00
הכנת? כאן מדרגים
(5)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.