מתכון בטטה ותפוחי אדמה מסוכרים | השף הלבן

בטטה ותפוחי אדמה מסוכרים

תוספת משביעה ומרעננת של תפוחי אדמה ובטטות צלויים בתנור ברוטב מיונז, שמן זית וסוכר

מאת: עורך השף הלבן
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
בטטה ותפוחי אדמה מסוכרים

המרכיבים ל 4 מנות:

  • 4 תפוחי אדמה אדומים בינוניים
  • 2 בטטות בינוניות
  • 2 כפות סוכר חום
  • 3 כפות מיונז
  • 2 כפות שמן זית
  • חצי כפית מלח
  • קורט פלפל גרוס לבן
  • 3 שיני שום פרוסות דק

הוראות הכנה:

  • 01.

    מחממים את התנור ל-180 מעלות.

  • 02.

    קולפים את הבטטות ותפוחי האדמה וחותכים לקוביות בינוניות.

  • 03.

    בקערה מערבבים את תפוחי האדמה והבטטות עם הסוכר, שמן הזית, המיונז (המיונז מתפרק בזמן הצליה), המלח השום והפלפל.

  • 04.

    מעבירים לתבנית וצולים כ-25 דקות מכוסה ועוד 15 דקות ללא כיסוי. מגישים חם.  

    טיימר מופעל
    00:25:00
הכנת? כאן מדרגים
(79)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.