פנקוטה תפוח פטל טבעונית
קינוח מרשים וטעים שממש קל להכין
פרווה
סוג מתכון
עד 20 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות
צילום: נעמה רן
המרכיבים ל4:
- 1 כפית סוכר
- 1 כפית אגר אגר
- 1 משקה סויה בטעם תפוח ופטל
לפירות יער תפוח:
- 1 תפוח קלוף חתוך לקוביות קטנות
- 3 כפות פירות יער סנפרוסט קפואים
- 1 כפית מיץ לימון
- 1/4 כוס מים
- 1 כף סוכר
- 1 כוס חלב שקדים תנובה
הוראות הכנה:
-
01.
שמים בסיר קטן חלב שקדים ואגר אגר ומביאים לרתיחה. מבשלים דקה מסירים מהאש ומוסיפים את משקה התפוח פטל תוך בחישה. מצננים 10 דקות ומוזגים לכוסות הגשה. מכסים בנילון נצמד ומצננים במקרר שעה לפחות עד שמתייצב.
טיימר מופעל
-
02.
שמים בסיר קטן תפוח, פירות יער, מיץ לימון, מים וסוכר. מבשלים על להבה בינונית-נמוכה עד שהסוכר נמס, מגבירים להבה ומבשלים עוד 5 דקות עד שהנוזלים מצטמצמים מעט. מכבים להבה, מכסים במכסה ומצננים כשעה לטמפרטורת החדר.
טיימר מופעל
-
03.
להגשה מחלקים את תוספת התפוח-פירות יער בין הכוסות על הפנקוטה ומגישים או מכסים ומאחסנים במקרר.
הכנת? כאן מדרגים