מתכון ארטיק מנגו וניל | השף הלבן

ארטיק מנגו וניל

מרקם נפלא ונימוח שהילדים יאהבו עם יתרונות בריאותיים שיתחבבו על כל אמא. מנגו ויוגורט — סיפור אהבה

מאת: עורך השף הלבן
חלבי סוג מתכון
קלה רמת מיומנות
ארטיק מנגו וניל

המרכיבים ל 15-20 ארטיקים:

  • 1 כוס (240 מ”ל) חלב “תנובה”
  • 1/2 כוס (100 גרם) סוכר
  • 1 שקית סוכר וניל
  • 1 מיכל (250 מ”ל) שמנת מתוקה להקצפה 32% מסדרת "השף הלבן"
  • 2 כפות אבקת סוכר
  • 2 גביעי (400 מ"ל) "דנובה" 4% של "תנובה"
  • 250 גרם מחית מנגו טרי (1 מנגו גדול בשל, מרוסק)

הוראות הכנה:

  • 01.

    מחממים חלב עם סוכר וסוכר וניל תוך כדי ערבוב עד שהסוכר נמס לחלוטין ומקררים.

  • 02.

    מקציפים שמנת מתוקה עם אבקת סוכר לקצפת יציבה.

  • 03.

    מערבבים את החלב הממותק עם יוגורט ומקפלים פנימה את הקצפת.

  • 04.

    מחלקים את התערובת לשליש ושני שליש: שליש מהתערובת מערבבים עם מחית המנגו.

  • 05.

    יוצקים מתערובת המנגו לכוסות עד 1/2 מגובהן ומעבירים למקפיא לחצי שעה. יוצקים מעל את הקצפת הלבנה, נועצים מקלות ומקפיאים 6 שעות לפחות.

הכנת? כאן מדרגים
(63)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.