מתכון אצבעות שוקולד תפוז | השף הלבן

אצבעות שוקולד תפוז

מתוקים וקינוחים שכולם אוהבים – טראפלס, מוס שוקולד, בלינצ'ס, בריוש ועוד

מאת: עורך השף הלבן
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
אצבעות שוקולד תפוז

המרכיבים ל 10 מנות -תבנית בגודל 20X27:

לתחתית פצפוצים:
  • 100 גרם שוקולד מריר
  • 0.5 כוס ממרח שוקולד
  • 4 כוסות פצפוצי אורז (120 גרם)
לשכבת שוקולד:
  • 300 גרם שוקולד מריר
  • 1 מיכל שמנת מתוקה להקצפה 38% השף הלבן
  • קליפת תפוז מגוררת
  • 1 כף ליקר תפוז

הוראות הכנה:

  • 01.

    מכינים את התחתית:

  • 02.

    במיקרוגל ממיסים שוקולד ומערבבים לתוכו את ממרח השוקולד.

  • 03.

    מוסיפים פצפוצי אורז ומערבבים עד שהם מצופים בתערובת.

  • 04.

    משטחים את התערובת על תבנית מרופדת בנייר אפייה ומעבירים למקפיא. מכינים שכבת שוקולד תפוז: בסיר מביאים לסף רתיחה שמנת מתוקה. יוצקים על השוקולד ומערבבים עד שהוא נמס. מוסיפים קליפת תפוז וליקר ומערבבים. יוצקים על תחתית הפצפוצים ומקררים 4 שעות לפחות (או שעתיים במקפיא). פורסים בסכין טבולה במים רותחים לאצבעות.

הכנת? כאן מדרגים
(53)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.