מתכון עוגת באונטי | השף הלבן

עוגת באונטי

עוגת באונטי בטעם המוכר והממכר, עוגה כשרה וכיפית כמו החטיף האהוב

מאת: אושרת שלום
חלבי סוג מתכון
עד 40 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
עוגת באונטי

המרכיבים ל 12:

  • 5 ביצים
  • 3/4 כוס סוכר
  • 2 כוסות קוקוס
  • 2 חבילות שוקולד מריר
  • 1 שמנת מתוקה
  • 2 כפות סוכר

הוראות הכנה:

  • 01.

    מפרידים את החלמונים והחלבונים

  • 02.

    את החלבונים מקציפים עם 3/4 כוס סוכר.

  • 03.

    באיטיות עד לקבלת קצף קשה ומוסיפים את 2 כוסות הקוקוס.

  • 04.

    אופים בתנור ב- 160 מעלות עד שקצת משחים.

  • 05.

    למוס שוקולד - מקציפים את השמנת מתוקה עם 2 כפות סוכר עד ליצירת קצף.

  • 06.

    ממיסים את השוקולד המריר, מוסיפים את 5 החלמונים ואחרי שזה קצת קר מוסיפים את הקצפת עד להיווצרות של מוס.

  • 07.

    אחרי שתחתית הקוקוס נאפת ומתקררת יש לשים עליה את המוס ולהכניס למקרר לכמה שעות.

הכנת? כאן מדרגים
(260)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.