מילפיי מהיר - מתכון קליל ומרשים לקינוח מהיר | השף הלבן

מילפיי מהיר

מילפיי מהיר, כזה שכיף לאכול ומהיר להכנה. בלי לשבור את הראש וזה אחד הקינוחים הטעימים שיש!

מאת: בתיה שורק
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
מילפיי מהיר
צילום: בתיה שורק

המרכיבים ל9-10 מנות:

לבצק:
  • בצק עלים מעדנות מופשר ומוכן לעבודה
לקרם:
  • 3 מיכלים (750 מ"ל) שמנת מתוקה להקצפה
  • 2 אינסטנט פודינג וניל (סה"כ 160 גרם)
  • 4 כפות סוכר
  • 1/2 כוס חלב
פיזור:
  • אבקת סוכר

הוראות הכנה:

  • 01.

    חוצים את הבצק לשני מלבנים שווים, מניחים כל מלבן על גבי תבנית מרופדת בנייר אפייה, מחוררים עם מזלג.

  • 02.

    מניחים על הבצק נייר אפייה נוסף ועליו עוד מגש, ממש מונח על הבצק על מנת שישמש כמשקולת, אופים בתנור שחומם מראש 190 מעלות 25 דק', לאחר מכן מסירים את המגש העליון ואופים עןד כ-8 דק' או עד להזהבה יפה מאוד. (ניתן לאפות את שני המלבנים במקביל, אך אם אין מספיק תבניות, מלבן בצק אחד ממתין מכוסה במקרר).

  • 03.

    מניחים ל-2 מלבני הבצק להתקרר בינתיים מכינים את הקרם.

  • 04.

    בקערת המיקסר עם וו הקצפה מקציפים את כל המצרכים עד לקבלת קרם יציב.

  • 05.

    יוצקים את הקרם על גבי הבצק, משטחים על גבי כל הבצק, לאחר מכן מניחים את מלבן הבצק לסגירה ולוחצים מעט לסגירה.

  • 06.

    מפדרים בנדיבות באבקת סוכר.

  • 07.

    מקררים לפני ההגשה.

הכנת? כאן מדרגים
(5)