מתכון עוגת פתי בר עם תותים | השף הלבן

עוגת פתי בר עם תותים

עוגת שכבות ביסקוויטים ללא אפייה ובמילוי גבינה בטעם וניל ובציפוי תותים

מאת: אורלי דהאן
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
עוגת פתי בר עם תותים

המרכיבים ל10 מנות:

  • חבילת פתי בר וניל
  • 2 מיכלי שמנת מתוקה 10% תנובה
  • 2 חבילות אינסטנט פודינג וניל
  • 1 חבילה גבינה לבנה 5% תנובה
  • סלסלת תותים
  • חבילת ג'לי בטעם תות

הוראות הכנה:

  • 01.

     מקציפים את השמנת עם אבקת הפודינג, מוסיפים את גביע הגבינה ומערבבים עד לקבלת תערובת אחידה.

  • 02.

     טובלים בחלב את הפתי בר ומסדרים שכבת ביסקוויטים בתבנית חד פעמית, מכסים את הביסקוויטים בקצפת, חוזרים על הפעולה עד לקבלת 3 שכבות ביסקוויטים.

  • 03.

    מפזרים תותים על העוגה.

  • 04.

     ממיסים בקערה את הג'לי וכשהוא חם שופכים על העוגה, מכניסים למקרר למספר שעות ומגישים.

הכנת? כאן מדרגים
(12)