עוגת גבינה עם אינסטנט פודינג וניל ופירורים | השף הלבן

מתכון לעוגת גבינה עם אינסטנט פודינג וניל ופירורים

עוגה טעימה לחג השבועות וגם לכל יום

מאת: עורך השף הלבן
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
מתכון לעוגת גבינה עם אינסטנט פודינג וניל ופירורים

המרכיבים ל10 מנות:

לבצק:
  • 1 חב' קמח אוסם קטן
  • 1 חמאה רכה
  • 3 חלמונים
  • 3 כפות סוכר
למילוי:
  • 2 גבינה 5%
  • 2 שמנת מתוקה
  • 1 כוס סוכר
  • 1 סוכר וניל
  • 1 אינסט' פודינג וניל

הוראות הכנה:

  • 01.

     הבצק: שמים את כל החומרים יחד עד לקבלת בצק אחיד קצת מפורר. לוקחים 3/4 מכמות הבצק ומסדרים על התבנית אופים כ-10 דקות על חום בינוני. את יתר הבצק מניחים על נייר כסף ואופים בנפרד.

    טיימר מופעל
    00:10:00
  • 02.

     המילוי: שמים בקערה 2 שמנת מתוקה 4 כפות אינסט' פודינג וניל מקציפים עד לקבלת קרם יציב.

  • 03.

     בקערה נוספת שמים את הגבינה, הסוכר, סוכר וניל ואת יתר האינסט' פודינג וניל. מערבבים היטב עם המיקסר למשך 5 דקות עד שמתקבל קרם חלק.

    טיימר מופעל
    00:05:00
  • 04.

     מוסיפים את תערובת השמנת מתוקה לגבינה מערבבים בקיפול ובעדינות. שופכים את התערובת על הבצק המוכן. את הבצק הנותר מפוררים היטב ומוסיפים מעט קינמון ושופכים על הגבינה. שמים את העוגה במקרר למשך לילה שלם. עוגה מושלמת.

הכנת? כאן מדרגים
(177)