מתכון לעוגת גבינה ללא אפיה
עוגה לבנה בטעמים עדינים, מנה מצוינת לחג השבועות וללא צורך באפייה
חלבי
סוג מתכון
עד 20 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות
המרכיבים ל24 מנות:
לתחתית:
- 100 גרם חמאה
- 250 גרם ביסקויטים פתי-בר
לעוגה:
- 2 גביעי גבינה לבנה 5% שומן (500 גרם)
- 2 שמנת מתוקה 38% "השף הלבן"
- 3/4 כוס סוכר
- 2 שקיות אינסטנט פודינג וניל
- 1 כוס חלב
- 1 סוכר וניל
- 250 גרם ריבת אוכמניות
הוראות הכנה:
-
01.
מפוררים את הפתי בר (אפשר בתוך שקית ניילון עם פטיש שניצלים).
-
02.
מוסיפים את החמאה רכה (לא מומסת). מערבבים הכל יחד ומניחים בתבנית.
-
03.
שופכים לקערה את הגבינה, השמנת מתוקה (2 קופסאות), את כוס הסוכר, כוס החלב והסוכר וניל. מערבבים יחד ידנית. יוצקים את התערובת על הביסקוויטים שנמצאים בתבנית.
-
04.
מכניסים ליממה למקרר. עם ההגשה להוסיף לכל פרוסת עוגה כפית/כף של ריבת אוכמניות (קומפיטורה).
הכנת? כאן מדרגים