עוגת גבינה ושוקולד על בסיס פריך של ביסקוויטים | השף הלבן

מתכון לעוגת גבינה ושוקולד על בסיס פריך של ביסקוויטים

עוגת שכבות ביסקוויט, שוקולד וגבינה שיגרמו לכולם ללקק את האצבעות

מאת: דנית שוחט
חלבי סוג מתכון
עד 40 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
מתכון לעוגת גבינה ושוקולד על בסיס פריך של ביסקוויטים

המרכיבים לתבנית עגולה 26:

לבסיס:
  • 250 גרם ביסקוויטים
  • 100 גרם חמאה מומסת
  • 2 כפות קקאו
  • 3 כפות אבקת סוכר
מלית גבינה:
  • 500 גרם גבינה לבנה 5%
  • 200 גרם גבינת שמנת חמוצה 30%
  • 1 גביע שמנת חמוצה
  • 3 ביצים
  • 1/2 כוס סוכר
  • 2 כפיות תמצית וניל
  • גרידת תפוז
  • 2 כפות קורנפלור
מלית שוקולד:
  • 100 גרם שוקולד מריר

הוראות הכנה:

  • 01.

    הכנת הבסיס: מערבלים במיקסר ביסקוויטים, חמאה מומסת, קקאו ואבקת סוכר עד קבלת תערובת אחידה.

  • 02.

    משטחים בתבנית האפיה, ומעבירים למקפיא עד להכנת תערובות הגבינה והשוקולד.

  • 03.

    הכנת הגבינה: מערבלים במיקסר את גבינת השמנת עד לריכוך הגבינה, ומוסיפים גבינה לבנה, שמנת חמוצה, סוכר, תמצית וניל, קורנפלור וגרידת תפוז. מערבלים יחד ומוסיפים ביצים בהדרגה.

  • 04.

    מעביריםלספל 3/4 כוס ממלית הגבינה, ואת השאר לתבנית האפיה.

  • 05.

    הכנת השוקולד: ממיסים את השוקולד ומערבבים אותו עם מלית הגבינה שבספל עד תערובת אחידה.

  • 06.

    בעזרת שק זילוף או כף, יוצרים מהשוקולד עיגולים על גבי תערובת הגבינה שבתבנית האפיה.

  • 07.

    אופים למשך שעה ב-150 מעלות. לאחר שעה, מכבים את התנור ומשאירים את העוגה בפנים לעוד חצי שעה. לאחר מכן מצננים ושומרים במקרר - רצוי יום לפני שפורסים אותה.

הכנת? כאן מדרגים
(28)