מתכון לעוגת גבינה בציפוי קונפיטורת אוכמניות
עוגת גבינה בציפוי אוכמניות

המרכיבים ל 12 מנות תבנית עגולה בקוטר 26/24:
- 3 ביצים מופרדות
 - 0.75 כוס סוכר
 - 1 כף שמן
 - 0.75 כוס קמח תופח כשר לפסח או קמח מצה דק
 - 100 גרם שוקולד מריר של כרמית קצוץ גס
 
- 2 שמנת מתוקה של תנובה
 - 0.5 כוס חלב תנובה
 - 1 אינסטנט פודינג וניל
 - 0.5 כוס סוכר
 - 2 סוכר וניל
 - 2 גבינה לבנה 5% / 9% תנובה
 - 0.75 כוס מים רותחים
 - 1 שקית(14 גר´) ג´לטין נטול טעם
 
- 0.5 קופסה שימורי אוכמניות או קונפיטורת אוכמניות (300-400גר´)
 - 1 כפית ג´לטין
 - 0.25 כוס מים רותחים
 
הוראות הכנה:
- 
								01.
								
להקציף חלבונים וסוכר
 - 
								02.
								
בקערה נפרדת לטרוף חלמונים ולהוסיף את השמן בהדרגה
 - 
								03.
								
להוסיף לקערת הקצף.
 - 
								04.
								
לערבב את הקמח עם השוקולד ולקפל לקערת הקצף עד קבלת עיסה אחידה.
 - 
								05.
								
מעבירים לתבנית מס´ 26 משומנת ואופים 15-20 דק´ בחום בינוני (175).
 - 
								06.
								
שמים בקערה את השמנת,החלב,פודינג,סוכר וסוכר וניל ומקציפים עד קבלת קרם חלק.
 - 
								07.
								
לערבב את הגבינה ולהוסיף לקרם.
 - 
								08.
								
מבליעים את הג´לטין במים החמים עד שימס כליל, מוסיפים לקרם הגבינה ומוודאים שיתאחדו היטב.
 - 
								09.
								
לשים בצד מעט מהקרם לקישוט והשאר לשטח על העוגה האפויה ולהכניס למקרר כ-שעה.
 - 
								10.
								
1/2 קופסה שימורי אוכמניות או קונפיטורת אוכמניות (300-400גר´)1 כפית ג´לטין
 - 
								11.
								
1/4 כוס מים רותחים
 - 
								12.
								
לשים בקערה את האוכמניות, להמיס את הג´לטין ולהוסיף לאוכמניות, לערבב היטב.
 - 
								13.
								
לקשט את העוגה עם הקרם מסביב עם מזלף ויוצקים את האוכמניות במרכז העוגה משטחים יפה מסביב.** שומרים במקרר את העוגה 24 שעות לפני ההגשה
 
									

