מתכון לעוגת גבינה בחושה עם פטל
בחושה פירותית קלה וטעימה, אפשר להכתיר אותה בקלות כמושלמת ליד הקפה של אחר הצהריים
המרכיבים ל8:
- 150 גרם חמאת תנובה
- 180 גרם גבינת נפוליאון בטעם טבעי
- 250 גרם סוכר (כוס+2 כפות)
- 1/2מקל וניל (תוכנו)
- 3 ביצים
- 200 גרם קמח תופח (כוס וחצי)
- 100 גרם פטל קפוא (מופשר ומסונן)
- אבקת סוכר
- פטל קפוא (מופשר ומסונן)
הוראות הכנה:
-
01.
0pt;margin-bottom:0cm; margin-left:0cm;margin-bottom:.0001pt;text-align:right;text-indent:-
-
02.
0pt; line-height:150%;mso-list:l0 level1 lfo1;background:white;direction:rtl; unicode-bidi:embed">
-
03.
במיקסר עם וו גיטרה, להקציף את החמאה עם הסוכר וביצה אחת. אחרי 5 דקות להוסיף עוד ביצה ו 5 דקות לאחר מכן להוסיף את הביצה השלישית.
טיימר מופעל
-
04.
0pt;margin-bottom:0cm; margin-left:0cm;margin-bottom:.0001pt;text-align:right;text-indent:-
-
05.
0pt; line-height:150%;mso-list:l0 level1 lfo1;background:white;direction:rtl; unicode-bidi:embed">
-
06.
להוסיף את הגבינה והווניל ולהמשיך להקציף יחד עוד דקה. מתקבלת תערובת בהירה מאוד ותפוחה.. להנמיך את פעולת המיקסר ולהוסיף את הקמח. להמשיך לעבד במיקסר רק עד איחוד התערובת – לא יותר מכך!
-
07.
0pt;margin-bottom:0cm; margin-left:0cm;margin-bottom:.0001pt;text-align:right;text-indent:-
-
08.
0pt; line-height:150%;mso-list:l0 level1 lfo1;background:white;direction:rtl; unicode-bidi:embed">
-
09.
לשמן תבנית אינגליש קייק, להעביר אליה חצי מהתערובת. לפזר באופן אקראי פטל ומעל לצקת את שארית התערובת.
-
10.
0pt;margin-bottom:0cm; margin-left:0cm;margin-bottom:.0001pt;text-align:right;text-indent:-
-
11.
0pt; line-height:150%;mso-list:l0 level1 lfo1;background:white;direction:rtl; unicode-bidi:embed">
-
12.
לאפות בתנור שחומם מראש לחום של 170 מעלות למשך כשעה (לבדוק את העוגה אחרי 45 דקות ולראות אם היא מוכנה)
טיימר מופעל
-
13.
0pt;margin-bottom:0cm; margin-left:0cm;margin-bottom:.0001pt;text-align:right;text-indent:-
-
14.
0pt; line-height:150%;mso-list:l0 level1 lfo1;background:white;direction:rtl; unicode-bidi:embed"> לצנן את העוגה היטב, לפדר מעליה אבקת סוכר, לקשט עם פטל.
-
15.
0pt;margin-bottom:0cm; margin-left:0cm;margin-bottom:.0001pt;text-align:right;text-indent:-
-
16.
0pt; line-height:150%;mso-list:l0 level1 lfo1;background:white;direction:rtl; unicode-bidi:embed">