עוגת גבינה אפויה על בסיס עוגיות שוקולד צ'יפס | השף הלבן

מתכון לעוגת גבינה אפויה עם עוגיות שוקולד צ'יפס

עוגת גבינה אפויה קלאסית היושבת על בסיס פריך עשוי עוגיות שוקולד צ'יפס, עוגת גבינה שילדים יאהבו במיוחד, בחג שבועות ובכל יום

מתכון לעוגת גבינה אפויה עם עוגיות שוקולד צ'יפס מאת: עורך השף הלבן
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
מתכון לעוגת גבינה אפויה עם עוגיות שוקולד צ'יפס

המרכיבים ל8 מנות/ תבנית קפיצית בקוטר 24 ס"מ:

  • 250 גרם עוגיות שוקולד צ'יפס טחונות
  • 80 גרם חמאת תנובה מומסת
  • 2 כפות אגוזי מלך קצוצים
למלית:
  • 1 גביע (750 גרם) גבינה לבנה 5% תוצרת תנובה
  • 1 כוס סוכר
  • 4 ביצים
  • 1 שקית סוכר וניל
  • 2 כפות קמח
לציפוי:
  • 2 גביעים שמנת תנובה 15%
  • 2 כפות קרם פרש
  • 2 כפות סוכר

הוראות הכנה:

  • 01.

    מחממים תנור לחום בינוני (180 מעלות), מערבבים בקערה את העוגיות הטחונות, החמאה והאגוזים ומהדקים לתחתית תבנית משומנת מקררים 15 דקות.

    טיימר מופעל
    00:15:00
  • 02.

    שמים בקערה את כל מרכיבי המלית, מערבבים, יוצקים לתבנית, אופים כ- 50 דקות עד שהמלית יציבה ופני העוגה מזהיבים, מכבים את התנור.

    טיימר מופעל
    00:50:00
  • 03.

    מוציאים את העוגה מעבירים סכין בין העוגה לדופן התבנית, מערבבים את כל מרכיבי הציפוי, יוצקים על העוגה ומחזירים לתנור המכובה למשך שעה.

  • 04.

    מוציאים מהתנור מצננים ומקררים למשך לילה.

הכנת? כאן מדרגים
(82)