מיני מאפינס במילוי גבינה עם פירות יער - השף הלבן

מיני מאפינס במילוי גבינה עם פירות יער

מתכון קל וטעים למיני מאפינס שתרצו לקחת לכל מקום

מאת: עומר ישכיל
חלבי סוג מתכון
עד 10 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
מיני מאפינס וגבינה לבנה
צילום: עומר ישכיל

המרכיבים ל תבנית מאפינס אחת:

למלית גבינה מתוקה:
  • 1 ביצה תנובה L
  • 3 כפות אבקת סוכר
  • 2 כפות קורנפלור
  • 1 חבילה גבינה לבנה 5% של תנובה
  • כפית תמצית וניל
  • גרידה מלימון אחד
  • חבילת בצק שמרים עלים מופשר

הוראות הכנה:

  • 01.

    בקערה טורפים את כל חומרי המלית לתערובת אחידה וחלקה.

  • 02.

    פותחים על משטח מקומח את בצק השמרים עלים המוכן, וחותכים לריבועים בגודל 10 ס״מ.

  • 03.

    משמנים תבנית שקעים, ומניחים ריבוע בצק בכל שקע.

  • 04.

    ממלאים ממלית הגבינה שהכנו, שמים פירות יער בתוך המלית וסוגרים את קצוות הבצק.

  • 05.

    מורחים במעט חמאה ואופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות למשך כ-22 דקות או עד הזהבה

    טיימר מופעל
    00:22:00
  • 06.

    מפזרים אבקת סוכר ומגישים.

  • 07.

    בתאבון!

הכנת? כאן מדרגים
(4)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.