מאפינס בצק גבינה נמסים בפה | השף הלבן

מאפינס בצק גבינה נמסים בפה

מתכון להכנה מהירה, קל וטעים מאוד.

מאת: עמית זילברשטיין
חלבי סוג מתכון
עד 10 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
מאפינס בצק גבינה נמסים בפה

המרכיבים ל תבנית מאפינס 12 שקעים:

  • 3 כוסות קמח תופח
  • 1 כפית מלח
  • 4 ביצים
  • 250 גרם גבינה לבנה
  • 1/3 כוס שמן
  • 1/2 חבילה גבינת מוצרלה קולקשן מגוררת

הוראות הכנה:

  • 01.

    מחממים תנור לחום 180 מעלות.

  • 02.

    מערבבים בקערה את כל המרכיבים בזה אחר זה, מלבד המוצרלה.

  • 03.

    מחלקים לתבניות מאפינס ואופים במשך 20-25 דקות עד שקיסם יוצא יבש. 

    טיימר מופעל
    00:25:00
  • 04.

    מפזרים מעל המאפינס את המוצרלה ואופים עוד 5 דקות עד להמסה.

    טיימר מופעל
    00:05:00
הכנת? כאן מדרגים
(60)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.