פסטה עם שמנת קישואים וצנוברים
פסטה עם שמנת קישואים וצנוברים, קלה ומהירה להכנה
חלבי
סוג מתכון
עד 20 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות
המרכיבים ל4:
- 2 כפות שמן זית מובחר
- 1 בצל סגול פרוס דק
- 2 קישואים גדולים פרוסים לפרוסות בעובי של כ- חצי ס"מ
- חצי כוס צנוברים קלויים
- רבע כוס יין לבן
- 1 מיכל ( 250 מ"ל) שמנת מתוקה לבישול כל אחוז שומן- גם 10% שומן
- מלח
- פלפל שחור גרוס
- חצי כפית אגוז מוסקט טחון
- 1 חבילה (500 גרם) פסטה פנה (צינורות)
- פתיתי פרמזן "השף הלבן" מגוררת
הוראות הכנה:
-
01.
מזהיבים בצל במחבת עם שמן, מוסיפים את הקישואים ומטגנים כשלוש דקות, עד שהם מזהיבים קצת. מוסיפים את הצנוברים ויוצקים את היין. מבשלים כ-5 דקות עד לרתיחה, ומתבלים במלח, פלפל ואגוז מוסקט.
טיימר מופעל
-
02.
בינתיים מבשלים את הפסטה אל דנטה.
-
03.
מערבבים את הפסטה והרוטב ובוזקים מעל גבינת פרמזן מגורדת.
הכנת? כאן מדרגים