מתכון פלפלים ממולאים קלים להכנה | השף הלבן

פלפלים ממולאים קלים להכנה

פלפלים ממולאים. מתכונים שישכנעו את הילדים לאכול יותר מנקניקיות וקטשופ

מאת: גל כהן
בשרי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
פלפלים ממולאים

המרכיבים ל 4 מנות:

  • 6 פלפלים אדומים או צהובים
  • חצי קילו בשר טחון
  • כוס וחצי אורז שנשטף היטב
  • 1 בצל חתוך לעיגולים דקים
  • 1/2 רסק עגבניות גדול
  • 3 ליטר מים
  • מעט שמן רגיל לטיגון
  • מלח
  • כורכום
  • פפריקה מתוקה
  • כמון
  • חוויאג' למרק

הוראות הכנה:

  • 01.

    בקערה מערבבים : את הבשר, האורז והתבלינים עד שהכל מתאחד .

  • 02.

    מטגנים בסיר , את הבצל החתוך לטבעות דקות עד הזהבה.

  • 03.

    חותכים את הפלפלים בשליש העליון כך שיהיו פתוחים למילוי, מנקים היטב מגרעינים. לא לזרוק את החלק העליון של הפלפל .

  • 04.

    ממלאים את הפלפל בתערובת הבשר, וממה שנותר מהתערובת מכינים קציצות עגולות.

  • 05.

    מוסיפים לסיר המים רסק עגבניות ומשתמשים לרוטב באותם התבלינים שטיבלנו בהם את הבשר.

  • 06.

    שהרוטב רותח, מכניסים בזהירות את הפלפלים והקציצות לרוטב .

  • 07.

    סוגרים את הסיר עם המכסה מורידים את האש לאש נמוכה.

הכנת? כאן מדרגים
(24)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.