מתכון קרם פרש עם עגבניות ושמן צ׳ילי | השף הלבן

קרם פרש עם עגבניות ושמן צ׳ילי

ה״דיפ״ של פעם, בגרסה הפראית העדכנית שלו.

מאת: עורך השף הלבן
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
קרם פרש עם עגבניות ושמן צ׳ילי

המרכיבים ל 6-4 מנות:

  • עגבניות שרי מתוקות
  • 150 מ״ל (0.66 כוס) שמן זית
  • מלח גס
  • 2 ענפים של מרווה
  • 2 פלפל ירוק חריף
  • 1 שן שום
  • 200 גרם קרם פרש 30% שומן

הוראות הכנה:

  • 01.

    אופן ההכנה:

  • 02.

    מחממים תנור לחום גבוה (גריל, 230 מעלות).

  • 03.

    מניחים את העגבניות על תבנית מרופדת בנייר אפייה ומזלפים עליהן כ־ 50 מ״ל שמן זית.

  • 04.

    מתבלים במלח ומניחים עליהן את המרווה.

  • 05.

    מכניסים לתנור ואופים עד שיש עליהן כוויות ברורות, כרבע שעה.

  • 06.

    בינתיים מכינים את הצ'ילי:שמים במעבד מזון את יתר שמן הזית,הצ'ילי, השום וקצת מלח ומעבדים בפולסים. הצ'ילי צריך להיות קצוץ ולא להפוך למחית.

  • 07.

    להגשה:מערבבים עם כף את קרם הפרש. יוצקים מעליו את השמןהמתובל ומניחים את העגבניות הצלויות. טיפ: המתכון עובד היטב גם עם לאבנה, שמנת חמוצה, גיל או אשל.

הכנת? כאן מדרגים
(156)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.